• 1
6 berichten
Volg dit onderwerp
Profiel
Basstrips
9-2-2020 14:04:23
Startprijs doorlopende veiling

Ik begrijp niet wat ‘hoge’ startprijzen nog met een veiling karakter van doen hebben.
Er zijn aanbieders die startprijzen hanteren die zo hoog zijn dat voor mij de zin om die aanbiedingen te bekijken verdwenen is, ik sla deze aanbieders dan ook meteen over. De veiling lijkt mij met dit soort prijzen meer op Advertenties waarop je ook nog kan bieden (maar dan alleen omhoog en niet omlaag).
Het overslaan van deze aanbiedingen is overigens nog niet zo snel gedaan vanwege de soms enorme hoeveelheid aanbiedingen van dezelfde verkoper; pagina na pagina doorscrollen en dan met het risico andere aanbieders, die er soms verscholen tussen staan, te missen.
Is het mogelijk deze hoge startprijzen via een filter helemaal uit te zetten zodat deze in ‘mijn’ doorlopende veiling niet meer aanwezig zijn?
Ook zou ik geholpen zijn met een filter waarmee ik aanbieders kan ‘uit’ zetten, dit om verschillende redenen.

Profiel
VeilinghuisBobbedoes
Admin
10-2-2020 16:30:30

We hebben nu een aantal mogelijkheden: het kunnen bijhouden van favoriete verkopers; het kunnen opgeven van zoekopdrachten; het kunnen sorteren op startprijs (is al even mogelijk). Alle georganiseerde veilingen starten hoofdzakelijk op €1. In de doorlopende veiling is dit niet geval. Als men zaken zoekt in de doorlopende veiling is het op dit moment met de bovenstaande mogelijkheden. Een aantrekkelijke startprijs is een van de voorwaarden om te kunnen plaatsen in de veiling. Er is echter niet genoeg controle mogelijk om dat te kunnen handhaven. Er wordt gekeken naar alternatieve mogelijkheden. Niemand is er bij gebaat als zaken steeds opnieuw worden aangeboden.

Profiel
lefranc
1-4-2020 10:41:46

beste , hoe werkt die doorlopende veiling is dat telkens een veiling van 1 dag , en wat is de veiling kost in één doorlopende veiling op bv een bedrag van 2 euro als je daar iets verkoopt , ben hier nieuw en weet nog niet echt goed hoe alles hier werkt mvg

Profiel
VeilinghuisBobbedoes
Admin
2-4-2020 14:12:37

De doorlopende veiling is een open veiling waarin verkopers zelfstandig kavels aanbieden, met eigen gekozen looptijd en startprijs. De looptijd is minimaal 5 dagen en maximaal 10 dagen. Deze mogelijkheid bestaat alleen voor Premium verkopers. U kunt meer informatie lezen over de kosten van aanbieden in https://www.bobbedoes.nl/mijnbobbedoes/abonnementen

Profiel
Lambik71
1-5-2020 11:44:02

De premium verkopers, is dat alleen bestemd voor handelaars of kunnen particulieren daar ook gebruik van maken.
Ik las denk ik dat je een BTWnr. moet hebben daarvoor, klopt dit?
Mvg

Profiel
VeilinghuisBobbedoes
Admin
1-5-2020 16:39:51

Een Premium abonnement is er voor alle gebruikers. U hoeft dus niet een zakelijk verkoper te zijn.

  • U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren
  • Inloggen