Vorige berichten:

Gepland

Hieronder ziet u de grootste geplande verbeteringen en veranderingen.

Feedbacksysteem

Transacties kunnen worden beoordeeld door middel van een feedbacksysteem. Voor kopers en verkopers.
Voltooid november 2016

Items met vaste prijs aanbieden

Verkopers krijgen de mogelijkheid om items met een vaste prijs aan te bieden.
Voltooid november 2016

Website responsive

De website zal responsive gemaakt gaan worden zodat op mobiele apparaten alle functies goed werken. Dit gaat gefaseerd.
Verwacht: vanaf januari 2016 tot december 2017
beste bob ben nu al tijdje koper op bobbedoes en wilde verkoper worden. maar wat ik de laatste tijd zie spreekt me hard tegen de lopende veiling was vroeger heel goed nu heeft bijna niemand nog interesse telkens worden dezelfde strips aangeboden aan vanaf 35 45 tot zelfs 70 euro starprijs. ha heel veel interesse in de weekend veiling maar die is nu ook al heel onregelmatig niemand weet nog wanneer er veiling is iedereen verwacht wekelijks. - Antwoord Admin: een reactie is verzonden naar u per e-mail.

25-4-2019 18:16:30

Beste Bob, Het is nu onduidelijk wanneer de weekend veilingen plaatsvinden. Kavels aangeboden maar kennelijk geen weekend veiling want vandaag is er niks gestart. Met de georganiseerde veiling van start op de 19e waarschijnlijk geen weekend veiling de komende weekend. Svp data kenbaar maken van de weekend veilingen. Vriendelijke groet Paul

12-3-2019 19:22:08

Beste Mijn ,foto's van 275 kb worden niet meer geaccepteerd. Vakje wordt oranje ipv groen. Het is gewoon een jpg van 275 kb . Ook mijn andere foto's worden niet geaccepteerd om dezelfde reden . Wat kan er aan de hand zijn? Groetjes Spaansespook

15-9-2018 16:18:19

wat als men een strip wint op de veiling ,betaalt , maar de strips komen niet aan

18-8-2018 20:17:52

het begint hier meer op een winkel te lijken dan op een veilingsite. jammer dat het zo hard veranderd het was een goede site . Antwoord Admin: bedankt voor uw bericht. Kunt u uw bericht nader toelichten? Er is in de afgelopen periode juist weinig veranderd aan de algemene opzet.

8-7-2018 19:25:58

kopers kunnen de verkopers een waardering geven .zou het niet goed zijn als verkopers ook hun kopers een waardering kunnen geven. - Antwoord Admin: Dat is ooit wel de bedoeling maar helaas zijn er andere zaken die voorlopig de prioriteit hebben. In ieder geval dank voor de suggestie.

24-3-2018 08:38:40

wat als een koper van een gewonnen veiling niets meer van zich laat horen.kan het boek dan terug aangeboden worden.-- Antwoord admin: ik heb u een persoonlijk bericht gezonden

14-4-2017 13:32:27

Zou u een categorie stripbladen (inclusief verzamelalbums) kunnen toevoegen? Ik ben alleen geïnteresseerd in originelen, prenten/posters en stripbladen. Voor de eerste 2 bestaan al categorieën, waardoor ik makkelijk wekeljks kan kijken of er iets nieuws van mijn gading is. Om te koop aangeboden stripbladen te vinden moet ik steeds honderden kavels van stripalbums doornemen die mij niet interesseren. Dank als dit mogelijk is! Antwoord Admin: we gaan bij de volgende release inderdaad nieuwe categorieën toevoegen en nemen deze ook mee. Bedankt voor uw toevoeging.

20-8-2016 13:24:46

Jammer dat het niet echt meer om een veiling site gaat. Sommige verkopers vragen een startbod dat echt belachelijk hoog is. Je ziet dit doordat de items steeds weer terugkomen, en er niet of nauwelijks opgeboden wordt. Bij lage startprijzen krijgt men veel meer biedingen en kan de behaalde eindprijs toch en soms hoger liggen dan de marktwaarde. in mijn opziens is dit ook een veiling waarop kan geboden worden, en soms win je als verkoper ( wat uiteindelijk de bedoeling is) maar soms verlies je en heeft de koper een koopje gedaan. Wat op de manier van hoge start biedingen niet het geval is. het lijkt meer op professionelen die gewoon een vraag prijs hanteren en vroeg of laat hopen iets te verkopen. Daardoor is mijn aankoop gedrag veranderd naar ander sites, hoop op verandering ! Want bobbedoes was echt wel goed. dank voor begrip. Marcarthur --Antwoord Admin: ik heb u een persoonlijk bericht toegezonden

19-7-2016 16:47:49

Hoe kan ik bepaalde verkopers overslaan?? Vooral onze Belgische verkopers hanteren belachelijke verzendkosten terwijl ze gewoon vanuit Nederland verzenden. Zelf meegemaakt. -- Antwoord Admin: dank voor uw bericht. Dat is inderdaad niet de bedoeling. Kunt u aangeven om welke verkopers dit gaat? Ik stuur u een persoonlijk bericht.

17-7-2016 21:55:46

sommige handelaren herbruiken steeds hun foto's. dan zijn het zeker geen foto's van de strips de welke ze verkopen opdat moment. de foto's die verschijnen in mijn bobbedoes als gekocht zouden maar een keer mogen gebruikt worden . -- Antwoord Admin: dank voor uw bericht. Dat is inderdaad niet de bedoeling. Kunt u aangeven om welke kavels dit gaat? Ik stuur u een persoonlijk bericht.

17-5-2016 07:00:13

Graag de mogelijkheid bieden tot het geven van feedback. -- Antwoord Admin: dit zal op termijn mogelijk zijn. Inderdaad een belangrijke mogelijkheid.

13-4-2016 15:28:57

Ik kan geen gevoerde correspondentie met verkopers terugvinden onder 'mijn Bobbedoes' nog in mijn eigen mail. Vervelend daar ik nu een verkoper de oren wil wassen vanwege verkeerd verstrekte informatie zonder te kunnen refereren aan de bewust mailwisseling. Graag zie ik in de nabije toekkomst de mailbox bij 'mijn Bobbedoes' tegemoet. -- Antwoord Admin: dit zal op termijn mogelijk zijn.

13-4-2016 15:27:47

Aks ik op bv. pagina 4 op een kavel klik om die te bekijken en ik ga terug, wordt ik helemaal terug gezet naar bladzijde 1 bovenaan en moet ik eerst weer doorklikken naar pagina 4. Doe ik iets fout of hoort dat zo? --Antwoord admin: nee dat hoort niet zo en wordt nog aan gewerkt. Overigens is dit in de kavellijst het geval en in een filter, maar niet als u in een kavellijst van een verkoper zit. In het laatste geval gaat het goed. De verbeteringen komen er aan. Edit: Dit probleem is als het goed is opgelost.

9-12-2015 16:35:34

Is het ook mogelijk om van afgelopen kavel het resultaat nog te bekijken? --Antwoord admin: verkopers zien hun eigen resultaten terug tot 6 maanden geleden. Gebruikers beschikken voorlopig nog niet over die functie, maar dat komt terug in een andere vorm. Edit: De resultaten zijn nu terug te vinden via de link op de homepage

8-12-2015 17:15:53

Is het ook mogelijk om een zoek item toe te voegen met: Nieuw of nieuw aangeboden. Ook graag een door blader knop aan de bovenkant. --Antwoord admin: er is nu een nieuwe functie bijgekomen. Sorteren op Laatst aangeboden. Daarmee kunt u zien wat de afgelopen 24 uur is aangeboden. Er wordt nog een snelfunctie gemaakt. Edit: vanaf nu kunt u ook de nieuwste aangeboden items bekijken. Dit zijn kavels die niet opnieuw aangeboden zijn.

7-12-2015 16:34:06

Liefst wil ik in één oogopslag kunnen zien wat na mijn laatste bezoek aan de site nieuw is aangeboden.. Scheelt veel tijd.. --Antwoord admin: goed punt. Nemen we mee ter overweging. Een voorlopige oplossing is: Klik op Naar de Ledenveiling of Alle veilingen: rechts ziet u een filter staan, kies daar in dropdown voor Aflooptijd laatst. Indien een verkoper nieuwe items heeft toegevoegd met een aflooptijd die later is dan de eerdere kavels dan is dat overzicht conform uw wens. --Antwoord 2 admin: er is nu een nieuwe functie bijgekomen. Sorteren op Laatst aangeboden. Daarmee kunt u zien wat de afgelopen 24 uur is aangeboden. Er wordt nog een snelfunctie gemaakt. Edit: vanaf nu kunt u ook de nieuwste aangeboden items bekijken. Dit zijn kavels die niet opnieuw aangeboden zijn.

3-12-2015 10:55:15

Liefst zou ik elke dag even willen kijken wat gisteren (of als ik eens een dag niet kan) wat eergisteren of de dag daarvoor is aangeboden, per dag dus.. Kan dat? Dan hoef ik niet steeds weer alle voorafgaande zaken te bekijken of op een of andere manier te onthouden ofd. waar ik de keer daarvoor ben geíndigd. Of kan ik daartoe telkens bij een artikel een of ander merkteken zetten misschien? --Antwoord admin: Dat is mogelijk. Maar sluit wellicht aan op wat u hierboven hebt gemeld.

3-12-2015 10:53:52

Hoe eerder ik een zoeklijst kan opgeven hoe beter. Het is bijna een dagtaak momenteel om overal alle veilingen enz. te volgen.. --Antwoord admin: dat staat hoog op de wensenlijst en ziet u ook terug bij Gepland.

3-12-2015 10:53:43

Nieuwe is met een -u-. --Antwoord admin: ik heb me suf gezocht, en uiteindelijk gevonden. Wat een blnder.

2-12-2015 15:37:16

Als ik een kavel wil 'volgen' krijg ik een foutmelding 404 Sorry, de opgevraagde pagina is niet meer beschikbaar bedankt Gino --Antwoord admin: Probleem opgelost. Website eenmalig verversen middels ctrl+F5

2-12-2015 13:09:28

Systeem loopt vast bij verwijderen of aanpassen foto's --Antwoord admin: verzoek tot meer informatie en voorbeelden. Vastlopen hebben we nog niet ervaren.

2-12-2015 12:45:58

Het systeem aanpassen zodat een volgorde van aflopen kan ingevoerd worden (niet met nummer 1 t/m nummer X. Want zelfs nu met vooraf geplande oploads blijken de kavels niet in die volgorde te staan. --Antwoord admin: de suggestie is niet helemaal duidelijk. De eindtijd die u opgeeft bij het kavel bepaalt de volgorde van het kavel. Daarna kunt u eenvoudig synchroniseren.

2-12-2015 12:45:19

een tip is het mogelijk om kavels op te maken in de veilingsplanner zonder dat je verplicht bent op een afbeelding in te brengen het is gemakkelijk om eerst de kavels op te maken en nadien alle afbeeldingen te uploaden -- Antwoord admin: goede suggestie. Wordt over nagedacht. Tussentijdse oplossing is om een zelfde foto steeds te gebruiken die u later weer kunt verwijderen en vervangen voor de juiste.

1-12-2015 21:14:01