Doorlopende veiling

Fenix Collectie 21 - John Flanders / De steeg van de gehangene - (2004)

Quasi nieuwstaat 700 exemplaren
De Fenix-collectie is wellicht de meest ambitieuze en zorgvuldig samengestelde collectie uitgaven van Belgische stripklassieken. Veruit de meeste grote auteurs passeren er uitgebreid de revue, in albums uitgegeven op mooi, dik papier.

Alle albums uitgegeven in deze collectie zijn bovendien op beperkte, genummerde oplage.

In deze Bobbedoes-veiling bied ik er een flink aantal aan, alle ongelezen exemplaren.

Alle albums zijn in nieuwstaat opgeborgen. Ik bied ze allemaal aan als quasi nieuwstaat. Het zijn als gezegd alle ongelezen exemplaren. Er kan bij albums sprake zijn van eens een miniem plekje op de hoeken, rug oid, of van de typische 'ligschade' die je bij deze albums ziet (nooit overigens ernstig). In alle ogen geldt: volg uw ogen, cq zie de foto's.

In dit kavel: Fenix Collectie 21 - John Flanders / De steeg van de gehangene - (2004). Album op 700 exemplaren.

Verkoper

EdenaArt

Nederland € 4,50
België € 7,50
Frankrijk € 13,00
Verzending Be via DPD en in Nl via PostNL (in beide gevallen: deur tot deur). Andere verzendmogelijkheden ook mogelijk, geef aub een seintje na de veiling.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Kavel gesloten
Resultaat € 10,50
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling