Nero 11, "De hoorn des overvloeds" - Het Volk, sc, 1e druk (1954)

Goede staat -
Dit exemplaar heeft een lichtgeschaafde maar gesloten rug, die wel enkele dwarse breuklijntjes vertoont, soms als kreukjes doorlopend in de cover. De frontcover is fris van kleur. Bovenaan rechts vertoont ze wel een schuine kreuk. Backcover met enkele vlekjes en doorgaans lichte kreukjes. De cover en het binnenwerk zitten nog origineel aan elkaar met de nietjes. Ook het middenblad zit vast in de nietjes, al vertonen de randen lichte karteling, wat er op wijst dat het mogelijk netjes terug werd vastgezet. Ter hoogte van de nietjes werden twee horizontale scheurtjes netjes op de snede verlijmd. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 86,00
 
Biedgeschiedenis: