Sjors en Sjimmie - Lekturama Classics + Lekturama Collectie - (1997 - 2001)

Nieuwstaat Twee volledige boxen - 22 hc albums
In dit kavel de reeksen (volledig en compleet met bewaarbox) waarin Lekturama het uitgebreide oeuvre van de de Sjors en Sjimmie-albums bundelde.

In totaal 22 albums.

Staat: alle albums zijn in nieuwstaat. 20 zitten nog in de originele seal. Van de 2 die niet meer in een seal zitten zijn de foto's bijgevoegd. De boxen zelf vertonen enkele kleinere mankementen, Een heeft een schaafplekje. De laatste foto's dan weer zijn van een van de gesealde albums.

Zie de foto's.

Verkoper

EdenaArt

Nederland € 13,50
België € 34,00
Frankrijk € 34,00
Verzending nationaal (NL) en internationaal (BE / FR ea) via PostNL. Andere verzendmogelijkheden ook mogelijk, geef aub een seintje na de veiling.
Objecten worden altijd binnen de 5 dagen na ontvangst betaling verzonden (en meestal sneller), in stevig karton. Prijs verzendkosten = prijs zege. Heel af en toe ontstaat met name door de vele wijzigingen in posttarieven wel eens een kleine afwijking, maar we doen ons best dit te voorkomen. We rekenen dus ook niet voor de verpakking. Aub per zsm na de veiling betalen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 85,00
 
Biedgeschiedenis: