Johnn Bakker - originele tekening - tekenaar van de figuur Mook uit Pep.

Zeer goede staat
Johnn Bakker (1947-2006) is voornamelijk bekend geworden als tekenaar van PEP met o.a. Mook (met Lo Hartog van Banda en Dick Matena, zie foto als voorbeeld Pep 1972/73), ook zou hij de maker zijn van de illegale Suske en Wiske De Keizerkraker.

Dit origineel is gemaakt op stevig karton en de voorstelling is deels in potlood en deels in inkt. Wellicht een opzet voor een nieuw figuur. De tekening zelf meet ca. 20x14 cm. De gehele plaat ca. 30x17 cm. Ongedateerd en getekend met J en een B. In zeer goede staat. alleen zijn er allemaal kleine bruine spikkeltjes over het werk te zien. Origineel werk van de overleden Johnn Bakker wordt zelden aangeboden.

Verkoper

jawatdan

Nederland € 4,00
België € 7,50
Frankrijk € 7,50
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 24,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling