Hergé Kuifje Tintin Varia : 3 x Spec. Franse Uitgaven : Hergé & La Publicité/Des Amis Musée Hergé/Saga Journall Tintin

Nieuwstaat
3 speciale Franstalige uitgaven over Hergé en Tintin :
Hergé & La publicité : HC Informatief boek over de reclameperikelen en merchandising van Hergé en zijn stripfiguren. Een studie geschreven door Jean-Claude Jouret, die tot 1992 algemeen secretaris van La Foundation Hergé was . Uit 2016, HC met stofomslag Inkleuring : Gekleurd ISBN : 978-2-87489-344-5 Aantal bladzijden : 200 Afmetingen : 25.50 x 21.50 cm

La saga du journal Tintin, Paris Match hardcover 2016. 112 blz.

La revue des Amis du Musée Hergé - FR Memento - Version Française
Het essentiële verzamelboek voor alle tintinofielen. Het 10-jarig bestaan van het museum, 10 jaar van vriendschappen met de Vrienden Van het Hergé Museum (ADMH), wordt op een bijzondere manier gevierd met een compilatie van verjaardagen van artikelen die sinds 2011 in de verschillende nummers van het digitale magazine van de Vrienden Van het Hergé Museum (ADMH) werden gepubliceerd.
Dit verzamelboek is een must voor de fans van de reeks De Avonturen van Kuifje, de liefhebbers van het personage met de kuif of de bewonderaars van de kunst van Hergé.
Formaat : 19 x 27 cm 256 pagina's

Verkoper

STRIPSBRUSSEL

Nederland € 20,00
België € 10,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 13,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling