Suske en Wiske VK-81 - De Circusbaron - sc - "Valse" geplastificeerde 1e druk - 1968

Zeer goede staat - Geplastificeerd
Een fraai album uit de Suske en Wiske Vierkleuren-reeks. De valse eerste druk - Een eerste geplastificeerde uitgave - de 1e druk was ongeplastificeerd. Dit album kwam heel snel uit na de matte uitgave, daarom werd meestal de zelfde achtercover gebruikt dan de matte uitgave. Echter is dit album dan geplastificeerd. Vele verzamelaars hebben deze uitgave als eerste druk in de kast staan.

Het geheel is in een zeer goede staat. Album met zeer goede en frisse covers. Met lichte rivier kreukjes in het plastificee. Lichte sleet aan de randen en hoeken. Zeer strakke rug met lichte touchering aan de toppen, lichte luchtbobbeling onder de plastificee tegen de rug aan. Boekblok: zeer frisse bladen en strak, met een naamstempeltje op titelpagina, voorts onbeschreven.

Kijk goed naar de foto's. Die zijn een onderdeel van de beschrijving.

Dit mooie lot wordt aangetekend verzonden of kan worden opgehaald in onze stripwinkel in 's-Gravendeel.

Fijne veiling en blijf gezond!

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
Probeer zoveel mogelijk albums te combineren. Dat scheelt in de verzendkosten.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 25,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling