Blake en Mortimer, "Het raadsel van Atlantis" - Lombard Collectie, HC, 1e druk (1957)

Goede staat tot zeer goede staat - met Kuifjepunt
Het betreft een 1e druk uit 1957, met groene backcover en "Leve de sport" als laatst vermelde titel in de lijst achterop.
Het aangeboden exemplaar heeft een mooie rug. Front- en backcover zijn relatief fris en vertonen plaatselijk lichte oppervlakkige schaafsporen. Ook de randen zijn grotendeels goed, met iets meer schaafsporen ter hoogte van de bovenhoeken, zodat daar een klein beetje oppervlaktepapier ontbreekt. Het binnenwerk zit mooi vast in de band en de schutbladen zijn gaaf. Gomsporen op de blanco bladzijde tegenover de titelpagina, waar een naam werd verwijderd. Het Kuifje'spunt is nog aanwezig.

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 152,00
Uitgelicht huidige veiling