Lefranc 2, "L'ouragan de feu" - Lombard, HC, 1e Begische druk (1961)

Goede staat - met Kuifje's-punten
1e druk, Belgische editie, herkenbaar aan de titellijst achterop, met in de laatst vermelde titel Oumpah-Pa zonder h op het einde (zie ook BDM).

Het aangeboden exemplaar verkeert in vrij goede staat, met gebruikssporen. De linnen rug is prima. De frontcover is eerder fris van kleur, maar met wrijfsporen langs de randen. De backcover vertoont schaafplekjes rechts tegen de rug aan (zie foto's). Ook de boekranden vertonen plaatselijk wrijfsporen, waardoor op het hoekje rechtsonder de voorkant een klein beetje bloot karton zichtbaar is. De fragiele schutbladen zitten grotendeels vast, al lossen ze plaatselijk een heel klein beetje in de naad (zie detailfoto's). Verder is het binnenwerk prima. Mooie bladspiegels, doorgaans gave randen. Het album is onbeschreven en de Kuifje's-punten zijn nog aanwezig.

Verkoper

Nederland € 8,50
België € 7,00
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 87,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling