Suske en Wiske - De Rammelende Rally - sc - 1e druk - (1957)

Nieuwstaat - Willy Vandersteen - 1e reclame uitgave
Dit is de eerste reclame uitgave van Suske en Wiske uit 1957. Willy Vandersteen schreef dit verhaal in samenwerking met Karel Verschuere. Het verhaal is geschreven in opdracht van de toeristische federatie van de provincie Antwerpen en is niet voor gepubliceerd. Dit was het eerste Suske en Wiske verhaal dat werd geschreven als promotie in opdracht van een bedrijf of een instelling. Het album is ongelezen, nieuwstaat!

Dit lot maakt deel uit van de Barabas Vintige veiling. Na deze veiling dag lopen er nog meerdere andere vintige kavels af. Klik op: alles van verkoper om de gehele kavel lijst te zien.

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op lieve stripvrienden! Als uw betaling van de nota later bij ons binnenkomt dan 8 juli 2022 - dan worden uw kavels pas verzonden vanaf week 2 van augustus! Onze winkel is gesloten van 10 juli t/m 2 augustus - vanaf woensdag 3 augustus zijn we weer geopend vanaf 10.00 uur.

We wensen u een fijne zomervakantie! Stripwinkel Barabas
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 12,50
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 300,00
 
Biedgeschiedenis: