Robbedoes Album 8 - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1941)

Goede staat tot zeer goede staat
Bundeling van weekbladen nrs 130 t/m 152 (24/07/1941 - 25/12/1941).

Dit exemplaar heeft een rug met licht geschaafde uiteinden; in het bovenste gedeelte is tevens wat oppervlakkige slijtage te zien, waardoor plaatselijk de toplaag ontbreekt, maar de onderliggende laag is nog aanwezig (zie foto 6). De frontcover is eerder fris, de backcover iets meer beduimeld en wat vergeeld. Het binnenwerk zit nog mooi origineel vast in de cover, zonder inscheuring aan de fragiele schutbladen. De weekbladen zijn grotendeels erg mooi. Soms is een kruiswoordpuzzel deels ingevuld met potlood maar verder is het album onbeschreven. Alle weekbladen zitten mooi gelijk in de band en de bladranden zijn meestal erg gaaf, al ontbreekt op een drietal plaatsen een hoekje (zie foto's 24 en 25).Verkoper
Nederland € 12,50
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden na ontvangst van betaling. Ophalen in Kapellen kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 266,00
 
Biedgeschiedenis: