Robbedoes Album 43 - Dupuis, HC, 1e druk (1953)

Redelijke staat tot goede staat
Het album is volledig. Het bevat de weekbladen nrs 666 t/m 678 uit 1953.

Redelijk tot goed, omdat het boekblok ter hoogte van de schutbladen met stukjes transparante tape werd vastgezet in de band. Nochtans is de staat verder veel beter. De weekbladen zitten mooi gelijk en de kruiswoorden en spelletjes werden niet ingevuld. Ook de bladranden zijn doorgaans goed. Uiterlijk is de staat eveneens prima. De rug Is, op het onderste randje na, compleet, al vertoont hij onder het hoofd van Robbedoes wel een klein dwars breuklijntje. De frontcover is betrekkelijk fris, backcover met een klein kaal plekje, mogelijk door verwijdering van een prijssticker of een stukje tape. De randen vertonen enkele deukjes maar relatief weinig sleet, zodat ook de hoekjes nog vrij scherp zijn.

Verkoper

Nederland € 8,25
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 62,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling