Doorlopende veiling

Suske en Wiske Blauwe reeks 3 - De Tartaarse Helm - sc met matte kaft - 1e druk - 1953

Zeer goede staat tot quasi nieuwstaat - matte kaft - Blauwe Reeks
Een album uit de mythische Blauwe reeks van Suske en Wiske. Vandersteen tekende deze verhalen voor het weekblad Kuifje in Kleur. Hergé had Vandersteen opgedragen om heel fraai en beter tekenwerk af te leveren dan de reguliere reeks. Daar is Vandersteen in mijn inziens zeker in geslaagd. Het waren 8 meesterwerkjes die hij afleverde. Alhoewel Hergé daar anders over dacht.

Het betreffende album is in een zeer, zeer goede en neigt naar bijna nieuwstaat. Met zeer strakke en frisse covers, met een bijna niet te zien krabbeltje (in kroontjespen). En met de onoverkombare kreukejs in de achtercover. Deze matte uitgaven zijn zo kwetsbaar, 1x lezen is al merkbare sleet. Hoeken en randen met zeer lichte sleet. Rug zeer strak, met zeer lichte schaaf sleet en lichte touchering aan de toppen. Boekblok: zeer goed, met frisse bladen met heel soms een onoverkoombaar ouderdoms-vlekje ontstaat door zuren. Met een verdwaald miniem strookje tape op de eerste pagina links bovenin. Voorts onbeschreven. Topalbum!

Kijk goed naar de foto's. Die zijn een onderdeel van de beschrijving.

Dit mooie lot wordt aangetekend verzonden of kan worden opgehaald in onze stripwinkel in 's-Gravendeel.

Fijne veiling en blijf gezond!

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 15,00
Frankrijk € 19,00
Probeer zoveel mogelijk albums te combineren. Dat scheelt in de verzendkosten. I.v.m. De verwachte hoogte van dit album, zijn de verzendkosten iets duurder i.vm. de verzekering. Afhalen in onze winkel is ook een beetje een must voor dit topalbum!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Niet verkocht
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling