Robbedoes Album 42 - Dupuis, HC, 1e druk (1953)

Redelijke staat tot goede staat
Het album is volledig. Het bevat de weekbladen nrs 653 t/m 665 uit 1952.

De rug werd onder- en bovenaan deels verlijmd en aan de onderste rand ontbreekt een millimetertje papier. De frontcover is fris van kleur, maar tegen de rug aan vertoont hij wel een kaal plekje. Eveneens enkele kale plekjes op de backcover, vermoedelijk door verwijdering van stukjes tape en/of een prijsstickertje. De boekranden zijn licht geschaafd, en hier en daar is een stukje bloot karton zichtbaar, o.m. op de hoekjes. Ter hoogte van de schutbladen werden zowel voor- als achteraan enkele stukjes transparante tape aangebracht, al lijken de schutbladen niet ingescheurd te zijn. Eveneens zijn stukjes tape zichtbaar tussen het voorste schutblad en het eerste weekblad. Alle weekbladen zitten wel nog mooi gelijk in de band. De kruiswoorden werden deels met potlood en deels met balpen ingevuld.

Verkoper

Nederland € 8,25
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 68,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling