Piet Wijn - Douwe Dabbert 1 t/m 23 - sc - 1e druk + herdruk - (1978-2001)

Goede staat tot zeer goede staat
Lot gerelateerd aan Piet Wijn met - Douwe Dabbert 1 t/m 23 - sc - 1e druk + herdruk - (1978-2001)
De albums zijn van goed tot zeer goed - je kunt zien dat sommige albums veel zijn gelezen. Soms zijn de albums met een vlekje, lichte golving , vouwtje, prijsstickertkje - naamstempeltje van boekenzaak. Een album met een half los boekblokje. Maar het is een leuk lot om lekker te lezen deze zomer.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel - Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! - Stripwinkel Barabas!

Let op! - Door de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post - De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen - We versturen meestal direct na ontvangst betaling - Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 37,00
 
Biedgeschiedenis: