Piet Pienter en Bert Bibber - Pom archief Deel 04 - (Kunst-)leder hc - 1e druk - (2004)

Zeer goede staat Genummerde oplage
In dit kavel een bundeling van reproducties op kwaliteitspapier van de originele microfilm van Piet Pienter-album "De verborgen en goed weggestoken schat", zoals het verscheen in Het Handelsblad van 5 december 1951 tot 1 april 1952.

De uitgave is deel van een serie, gemaakt door fans van Pom in samenwerking met de auteur en met medewerking van Standaard Uitgeverij.
De serie is niet in de handel verkrijgbaar geweest, en verscheen op zeer geringe oplage (een vijftigtal exemplaren).

Alle albums zijn binnenin genummerd met een imprint op het schutblad achterin het boek.

Gezocht.

Staat: zeer goed. De kunstlederen kaft toont meerdere lichte verkleuringen. Zie foto's. BInnenkant is tip-top.

Zie alle foto's.
Verkoper

EdenaArt

Nederland € 7,50
België € 13,00
Frankrijk € 13,00
Verzending in Nederland via PostNL (pakket), voor België via DPD (pakket). Overige verzendmogelijkheden op aanvraag en ophalen mogelijk.
Objecten worden altijd binnen de 5 dagen na ontvangst betaling verzonden (en meestal sneller), in stevig karton. Prijs verzendkosten = prijs zege. Heel af en toe ontstaat met name door de vele wijzigingen in posttarieven wel eens een kleine afwijking, maar we doen ons best dit te voorkomen. We rekenen dus ook niet voor de verpakking. Aub per zsm na de veiling betalen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 122,00
 
Biedgeschiedenis: