Robbedoes Album 57 - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1956)

Redelijke staat tot goede staat - met herstelde rug
Bevat weekbladen nr 849 t/m 861 uit 1956.

Dit exemplaar heeft een mooie, frisse frontcover en ook de backcover is prima, met naast de Dupuis-adressen een klein stempeltje met de letter P. De rug is compleet, maar hij vertoont wel sporen van verwijderde tape en werd in het bovengedeelte verlijmd. De boekranden vertonen geringe slijtage en de hoekjes zijn nog scherp; één hoekje met een klein beetje bloot karton. Het binnenwerk zit vast in de band. Ter hoogte van het voorste schutblad is centraal een kaal plekje te zien; achteraan is er bovenaan sprake van inscheuring. Het album is compleet en de weekbladen verkeren meestal in zeer goede staat. Eén weekblad vertoont schade door een bindingsfout: een nietje werd namelijk op de verkeerde plaats aangebracht (zie foto's 16 en 17). Gomsporen op het voorste schutblad, waar een naam werd verwijderd, verder onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 7,50
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 26,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling