Tintin / Kuifje - Sérigraphie - Zeefdruk - Archives Internationales - Les cigares du Pharaon - Eerste druk - (1990)

Nieuwstaat Hergé - 70x100cm
Zeer mooie zeefdruk van Kuifje, uit het persoonlijke archief van Ziller "Archives Internationales " Formaat: 70 x 100 cm.
De 15 kleuren-zeefdruk is gemaakt in 1990 en heeft 26 jaar in het archief gelegen van Archives Internationales. Deze mooie zeefdruk is al een aantal jaar helemaal uitgeput. Helemaal nieuwstaat.

Wordt verzekerd verzonden in een koker welke ook weer in een kokerdoos wordt gestopt. Dubbele bescherming dus! Afhalen geniet wel de voorkeur, om het kreuken en oprollen van de zeefdruk te vermijden. De keuze is aan u.

Let op, combineren met verzenden is niet mogelijk met dit item. Er passen helaas geen strips in een koker. Als u nog op strips wilt bieden worden daar aparte verzendkosten voor berekend.

Wij wensen u een fijne veiling!
Stripwinkel Barabas


Verkoper

Nederland € 15,00
België € 19,00
Frankrijk € 25,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 37,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling