XIII (Dertien) - de Box set Compleet deel 1 - 18 - Dargaud uitgave - Hard cover

Quasi nieuwstaat 1ste druk 2011
De box set uitgeven in 2011 met alle hard cover versies van de eerste 18 delen uit deze prachtige serie. Alle delen hebben een alternatieve cover t.o.v. de soft covers en het deel Het onderzoek is opgedeeld over de 18 delen in de box set.
Alle boeken nieuw nooit gelezen en de box heeft twee kleine puntjes op de rechter boven-, en linker onder hoek. Aan de rand op de achterkant iets van schuif schade net onder het gezicht van de hoofd personage XIII. Verder als nieuw.

Kijk naar de foto's deze zijn een belangrijk deel van de beschrijving. Een potlood prijsje of prijs sticker zou kunnen. Is er ergens balpen gebruikt wordt dat vermeld.

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 20,00
Het verzenden vindt plaats via Postnl met een trace code en verzekering tot 100 euro. Klein pakket met stripenveloppe voor brievenbus 6 euro. Ophalen is ook mogelijk, maak een afspraak !!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 180,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling