Hergé - Kuifje - Tintin - Le Petit Vingtieme nr 13 - maart 1938

Zeer goede staat - Hergé cover
Fraai lot met een zeer kwetsbaar en gewild deeltje van Le Petit Vingtieme. Het "kranten" blad van zeer kwetsbaar papier waarin Hergé zijn vervolg verhalen in publiceerde. Elk blad kan wat vlekjes hebben, die zijn ontstaan door zuren van onze vingers of gewoon door vocht in de lucht. Dit is onoverkomelijk.

Deeltje in een overwegend zeer goede staat, met een klein scheurtje voorzichtig en vakkundig gerepareerd.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 2 maart - Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! - Stripwinkel Barabas!

Let op! - Door de feestdagen en de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post - De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen - We versturen meestal direct na ontvangst betaling - Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 35,00
 
Biedgeschiedenis: