Doorlopende veiling

Getekend Hermann - Zonder pardon - Lombard Uitgaven - hc - 1e druk

Quasi nieuwstaat Winkelnieuw
Stripwinkel Barabas organiseert een "Winkeldochter-veiling". In de veiling zitten kavels welke winkelnieuw zijn. Strips die al te lang op de planken liggen of waar we er teveel van hebben liggen, of gewoon omdat we nu tijd hebben om onze kelders en bakken te ordenen en op te ruimen. Soms zijn de strips met een kleine slijtage, van het vervoeren of van lichte sleet ontstaan van het halen uit onze bakken. Strips gefotografeerd in het hoesje zijn meestal onbeschadigd. Strips met schade worden voorzien van extra foto's en wordt apart vermeld:

De strips kunnen worden afgehaald op afspraak of worden goed verpakt verzonden.

Fijne veiling en blijf gezond.
Stripwinkel Barabas

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
Strips worden gecombineerd verzonden - Wij hebben voor deze veiling een gedeelte voor onze rekening genomen van de Belgische verzendkosten. Normaal liggen deze veel hoger.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 25,00
Uitgelicht huidige veiling