Ons Volkske, bundeling 13 - Lombard, HC met linnen rug, 1e druk (1953)

Goede staat tot zeer goede staat
Bevat de weekbladen 1 tot en met 17 van de 17e jaargang (01/01/1953 - 23/04/1953), met daarin o.a. opgenomen S&W: "De schat van Beersel" (Vandersteen), Alex: "Het vervloekte eiland" (J. Martin), Blake en Mortimer: "Het geheim van de grote pyramide" (E.P. Jacobs), Cori: "Onder de vlag van de compagnie" (De moor)...

Het album heeft een opvallend gave rug. De coves zijn lichte beduimeld, met plaatselijk oppervlakkige wrijfsporen, vooral op de randen, die plaatselijk bloot karton vertonen. Licht afgeronde hoekjes. Het binnenwerk zit origineel vast in de band. Het schutblad vooraan vertoont een kleine scheurtje in de rechterrand; achterste schutblad met een kreuk. De weekbladen verkeren doorgaans in uitstekende staat. Het album is compleet. Achteraan werd met potlood een prijs aangebracht maar verder onbeschreven.


Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden na ontvangst van betaling. Ophalen in Kapellen kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 34,00
 
Biedgeschiedenis: