Baard en Kale 1, "De schat van Alarik" - Dupuis, sc, 1e druk (1954)

Goede staat
Onder- en bovenaan de rug ontbreken enkele millimeters. Voorts is de rug compleet, al vertoont hij wel diverse, meestal oppervlakkige breuklijntjes waarvan er eentje een stukje dorloopt in de frontcover. Verder is de frontcover prima, met zeer beperkte leeskreukjes. De backcover is iets meer beduimeld maar eveneens met geringe kreukjes. Ter hoogte van de binnenzijde van de frontcover en de titelpagina is lichte schade zichtbaar met tevens sporen van een onzorgvuldige verlijming. Verder is het binnenwerk beter, met doorgaans frisse bladspiegels en gave randen. Het album is onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 6,00
België € 7,00
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 152,00
Uitgelicht huidige veiling