Johan en Pirrewiet 11 - De ring der Merenbergers - Peyo - 1e druk - sc - 1962

Goede staat tot zeer goed - Dupuis
Fraaie softcover uitgave van Dupuis. In de periode 1962 was Dupuis haastig op zoek naar ander papier voor covers. In vele Dupuis reeksen werd er overgegaan op een dikker soort karton. Helaas was in de praktijk dat deze covers niet konden worden gebogen maar knikte direct. Met het plastificeren ging het ook vaak mis, er kwam altijd wel een luchtbobbel in de cover onder het plastificee.

Dit exemplaar is nog goed tot zeer goed. Het album heeft mooie covers met weinig kniekjes, klein hoekje links en rechtsonder met een stukje verlies van de bovenste coverlaag. Rug nog zeer goed, met lichte touchering aan de toppen. Boekblok: bladen met soms een vlekje, voorts goed.

Dit mooie lot wordt aangetekend verzonden of kan worden opgehaald in onze stripwinkel in 's-Gravendeel.

Wij wensen u een fijne veiling!
Stripwinkel Barabas

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 58,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling