Kuifje 5, "Het gebroken oor" - Casterman, HC met linnen rug, 1e druk (1946)

Goede staat tot zeer goede staat
1e druk, met o.a. vermelding van jaartal 1946 bij de copyright.

Het aangeboden exemplaar verkeert in prima staat. De rug is compleet en vertoont eerder lichte schaafsporen en iets meer kleurverlies aan de uiteinden. De frontcover is fris van kleur en vertoont geringe wrijfsporen; de backcover is iets meer beduimeld en geschaafd, maar nog steeds goed. Ook de boekranden zijn geschaafd waardoor plaatselijk wat oppervlaktepapier ontbreekt, m.n. ook aan de hoeken. Het binnenwerk zit origineel vast in de band en de schutbladen zijn erg mooi. Alle bladen zitten ook nog in de naaidraad. De bladranden zijn grotendeels erg goed, heel af en toe een klein scheurtje in de marge en soms een vlekje. Het album is geheel onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 333,00
Uitgelicht huidige veiling