Kuifje Hergé RoMo - Stéréochromies Kuifje + viewer (1957)

Zeer goede staat Zeldzame variant Viewmaster
Set van twee zogenaamde Stéréochromies, een soort van Europese variant op de gekende viewmaster. In tegenstelling tot de viewmaster die werkte met ronde kaarten, werkt het systeem van RoMo met lange rechthoekige kaarten. Op het einde van de jaren 50 werden er 8 kaarten uitgebracht rond Kuifje, gebaseerd op (maar niet identiek aan ) bekende scènes in albums. Er waren er meer voorzien maar omwille van onduidelijke redenen, liep de samenwerking spaak. Dit zijn kaarten 3 en 4, met scènes uit Kuifje in Congo en Kuifje in Amerika. De viewer wordt erbij geleverd.

De kaarten zijn in goede staat, met hier en daar wat vlekjes en wat sleet aan de randen. Op een van de kaarten is ook een soort van potloodstreep zichtbaar. Zowel op voorkant als op achterkant van beide kaarten is een nummer geschreven in potlood.
De viewer zelf lijkt in prima staat. Onderaan is wat opgedroogde lijm zichtbaar, maar ik heb een sterk vermoeden dat dit een productie-overblijfsel is en geen sporen van reparatie. De viewer werkt alleszins nog prima.
Alles bij elkaar een zeldzaam en mooi geheel. Kijk zeker naar de foto's voor een globale impressie.

Verkoper

Nuwaragorn

Nederland € 9,60
België € 6,90
Frankrijk € 9,60
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?
Uitgelicht huidige veiling