Georganiseerde veiling

Jommeke 8, "De ooievaar van Begonia" - Het Volk, sc, 1e druk (1961)

Goede staat tot zeer goede staat
Het betreft een 1e druk, herkenbaar aan o.a. het 'ouderwetse' Jommeke binnenin op de titelpagina (er bestaat een bijna-identieke latere druk met op deze plaats een modernere voorstelling van Jommeke).

Het betreft een prima bewaard gebleven exemplaar. De covers zijn fris van kleur en vertonen lichte leeskreukjes. Rechtsbovenaan de voorzijde werd een letter G geschreven; verder is het album onbeschreven. De rug vertoont schaafsporen met plaatselijk wat verlies van oppervlaktepapier, maar zonder inscheuring aan de uiteinden. Alles zit mooi vast in de nietjes, ook het middenblad.

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 32,50
Uitgelicht komende veiling