Bessy 4, "De pioniers" - Standaard, sc, 1e druk (1954)

Goede staat
1e druk uit 1954. Het betreft de variant met drukkersimprint onderaan de frontcover en met achterop vermelding van 5 verschenen titels, dus inclusief "De laatste diligence" (deze wordt soms als de 'Vlaamse' variant beschouwd, i.t.t de 'Nederlandse' variant met slechts 4 titels achterop).

Het album verkeert in goede staat, met normale, zowat gemiddelde gebruikssporen. De rug vertoont schaafsporen met wat meer sleet aan de uiteinden, en onderaan tevens ongeveer 0,5 cm opening. De cover is eerder fris, met een heel klein kreukje rechtsonder en enkele haarlijnkreukjes weglopend van de rug. Backcover met enkele vlekjes, vooral linksonder. Het binnenwerk en de cover zitten nog mooi met de nietjes aan mekaar en ook het middenblad zit nog mooi in de nietjes. De binnenbladen zijn licht vergeeld maar verder fris en de bladranden zijn prima. Het album is onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden na ontvangst van betaling. Ophalen in Kapellen kan op afspraak.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 105,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling