De Wonderbare reizen van Jerom 1 t/m 32 - bijna compleet + Het Dappere Duimpje - 33x sc - Softcover - Eerste druk - (1982/1989)

Goede staat tot zeer goede staat
De bijna complete reeks van De Wonderbare reizen van Jerom en Jerom. Deel 34, 35 en 36 missen. Deel 1 t/m 16 zijn de De Wonderbare reizen van Jerom en vanaf deel 17 werd het Jerom. Allen in 1e druk, de eerste 10 delen met iets meer sleet. Soms met een licht verkleurd rugje, voorts is het geheel is in een goede tot zeer goede staat.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 9 februari. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 41,00
 
Biedgeschiedenis: