Georganiseerde veiling

Suske en Wiske, "Het Spaanse spook" - Standaard, sc, 1e druk (1952)

Redelijke staat
Het betreft een eerste druk, dus met achterop vermelding van "De sterrenplukkers" als laatst verschenen titel in de 'rode reeks'.

Het aangeboden exemplaar verkeert in redelijke staat, vooral omdat de rug minder goed is: onderaan ontbreekt ongeveer 5cm en in het bovengedeelte ontbreekt ter hoogte van de vlag een stuk van gelijkaardige grootte. De frontcover is nog relatief fris van kleur en vertoont diverse, maar al bij al lichte kreukjes. De backcover oogt meer beduimeld en in de linkerrand werd een scheurtje herlijmd (zie foto, ongeveer ter hoogte van de helikopter). Het binnenwerk werd (deels?) terug vastgezet in de cover, wat overigens netjes is gedaan, zonder overtollige lijm. De katernen zitten nog mooi origineel vast in de naaidraad (zie bijv. foto's 12 en 13). De bladranden zijn meestal goed, maar op op de laatste twee pagina's vertonen ze toch wat kreukjes en inscheuringen (zie foto 14).

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 6,50
Wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 421,00
Uitgelicht huidige veiling