Storm - Hommages 45 jaar Storm - eenmalige uitgave - hc met linnen rug - gelimiteerd 300 ex - met gesigneerde / genummerde prent - 2020

Nieuwstaat - Uitgeverij L
Storm
Hommages 45 jaar Storm

Luxe Hardcover met linnen rug
- gelimiteerde oplage 300 ex.
- Met gesigneerde en genummerde* prent
(*nummer van het exemplaar uit het gewonnen kavel wijkt af van het nummer op de afbeelding alhier)
- Extra 16 pagina portfolio met Eppo covers; telkens verdeeld over twee pagina's, één met en één zonder tekst.

Een eerbetoon aan 45 jaar Storm Storm bestaat 45 jaar en 11 auteurs brengen op geheel eigen wijze een hommage aan de stoere stripheld die in 1975 het levenslicht zag. Fred de Heij, Robbert Damen, Kenny Rubenis, Noël Ummels, Przemyslaw Klosin, Kim Duchateau, Dick Matena en Gerben Valkema stortten zich op de fantastische wereld van Pandarve en laten nieuwe kanten van Storm en zijn metgezellen zien. Ook Martin Lodewijk, Romano Molenaar en Jorg de Vos leveren een bijdrage in de vorm van een kort verhaal De poort naar Ellders. Eind 2015 waren zij enthousiast aan een nieuw verhaal begonnen, wat het dertigste album in de reeks moest worden, maar na een jaar van ploeteren en problemen in de privésfeer waren er pas tien pagina’s gerealiseerd en werd de productie gestaakt. Speciaal voor dit jubileumalbum werden er alsnog twee nieuwe pagina’s aan het verhaal toegevoegd, waarmee De poort naar Ellders eindelijk kan verschijnen.

In absolute nieuwstaat in originele ongeopende verpakking**
- 1ste druk - eenmalige uitgave
- Uitgiftejaar: 2020
- Uitgeverij L
- 64 blz.

**Het boek gebruikt voor de foto's van deze kavel zijn afkomstig van een demo-model en uitsluitend gebruikt ter illustratie. De winnaar van deze kavel krijgt uiteraard een ongeopend exemplaar.

Kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Tot een gewicht van 23 kilogram blijven de verzendkosten gelijk, m.a.w.;
voor Nederland: € 8,95
voor België: € 11,95

Ophalen bij verkoper in Eindhoven is eveneens mogelijk


Verkoper

Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 76,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling