Buck Danny 2 - De geheimen van Midway - softcover - eerste druk - (1949)

Zeer goede staat Victor Hubinon - prachtig album
In dit kavel het vroege Buck Danny-album 'De geheimen van Midway' uit 1949. Nummer 2 in de reeks.

Het betreft de eerste druk van dit album in zeer goede staat.

Detail staat: De kaft voor is heel erg mooi, de kaft achter is mooi met enkele vlekken. De rug is volledig, met onder en boven een klein scheurtje. Boekblok is onbeschreven (op potlood na op de titelpagina), zit heel goed vast én is in topconditie. Er zijn een paar pagina's met kleine, transparante vlekjes, maar dat is het dan ook wel.

Zie alle foto's.

Bekijkt u ook mijn overige Buck Danny albums in deze veiling, alle hele fraaie verzamelstukken.
Verkoper

EdenaArt

Nederland € 7,50
België € 13,00
Frankrijk € 13,00
Verzending in Nederland via PostNL (pakket), voor België via DPD (pakket). Overige verzendmogelijkheden op aanvraag en ophalen mogelijk.
Objecten worden altijd binnen de 5 dagen na ontvangst betaling verzonden (en meestal sneller), in stevig karton. Prijs verzendkosten = prijs zege. Heel af en toe ontstaat met name door de vele wijzigingen in posttarieven wel eens een kleine afwijking, maar we doen ons best dit te voorkomen. We rekenen dus ook niet voor de verpakking. Aub per zsm na de veiling betalen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 482,00
 
Biedgeschiedenis: