Blake en Mortimer, "Het raadsel van Atlantis" - Lombard Collectie, HC, 1e druk (1957)

Goede staat
Dit album verscheen in 1957 als deel 37 in de Lombard Collectie. Het betreftb een 1e druk, dus met groene ruiten op de backcover en met "Leve de sport!" als laatst vermelde titel.

Het aangeboden exemplaar heeft een prima rug. De covers zijn eerder fris van kleur en vertonen beperkte oppervlakkige wrijfsporen. De randen vertonen sterkere schaafsporen, met licht papierverlies en wat afronding ter hoogte van de hoeken tot gevolg. Het binnenwerk zit mooi vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. Alle bladen van het binnenwerk zitten ook nog perfect vast in de naaidraad. Onbeschreven, maar wel met een stempel boven imprint op de titelpagina. De Kuifje's punten werden uitgeknipt.

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 190,00
Uitgelicht huidige veiling