Bessy 2, "De laatste diligence" - Standaard, sc, 1e druk (1954)

Goede staat tot zeer goede staat
1e druk, dus met drie verschenen titels achterop.

De rug vertoont schaafsporen en werd onderaan mogelijk een stukje verlijmd, maar dan wel erg netjes gedaan. De frontcover is fris en nauwelijks gekreukt. Ook de backcover is opvallend fris en grotendeels strak, met een miniem kreukje in de onderhoek. Het onderste nietje werd niet helemaal perfect op de rug uitgelijnd, waardoor het voorzijds gelost is van de cover (zie foto), achterzijds zitten binnenwerk en cover echter nog goed vast. Ook alle bladen zitten nog mooi in de nietjes, inclusief het middenblad. Binnenwerk met licht vergeeld papier uit de periode, maar verder nette bladspiegels en gave randen. Het album is onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 7,50
België € 7,50
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost, PostNl of DPD. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 151,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling