Doorlopende veiling

De Teutonen - In de schaduw van het zwarte woud. - Deel: 1 - HC - 1e druk - 1999 - (Capo.) - uitgave: Talent.

Zeer goede staat Quasi nieuwstaat. - genummerd 95/250
Aangeboden dit mooie album Kijk aub ook even naar mijn overige aanbiedingen. Verschillende mooie losse album's en serrie's kavels tijdens mijn persoonlijke veiling en doorlopende aanbiedingen.
Kijk goed naar de foto's want die zijn een onderdeel van de beschrijving. ( een potloodprijsje of prijsstickertje is mogelijk.)
Ik verzend alleen aangetekend en verzekerd met post.nl, tegen de huidige tarieven en gewicht, plus 1,50 .euro verpakking kosten - ik verzend niet met Kiala -ups of andere post bedrijven. ( Kopers uit Belgié, let op de verzendkosten.)
Voor Nederland is 10 Euro tot 10. kilo, daar boven is het meer, voor Belgié en Frankrijk, is 17 Euro tot 2. kilo, daar boven is het meer. Denk ook aan de verpakking.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 17,00
Frankrijk € 17,00
Ik verzend alleen aangetekend en verzekerd met post.nl, tegen de huidige tarieven en gewicht, - ik verzend niet met Kiala - ups of andere post bedrijven. ( Kopers uit Belgié, Let op de verzendkosten.) - Voor Nederland is het 10 Euro tot 10. kilo, daar boven is het meer, Voor Belgié en Frankrijk, is het 18 Euro tot 2. kilo, daar boven is het meer. - Denk ook aan de verpakking. m v g Leo
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Dit kavel is nog niet naar de actieve veiling verplaatst.
 
Biedgeschiedenis: