Kuifje Verzamel Album 89 + 90 van 1968

Goede staat
Verzamelalbum nr 89 omvat de Kuifje weekbladen jaargang 1968 met nrs 13 tem 22
Het cover is in uitmuntend goeie staat en de rug is compleet en hangt stevig vast aan het boekblok. Het eerste en laatste schutblad hangt goed vast aan de kaft maar naad tussen harde kaft en schutblad voor en achter is verschoven doordat de rug is gelijmd. De hoekjes van de kaft zijn mooi. Alle Kuifje punten zijn aanwezig.
Verzamelalbum nr 90 omvat de Kuifje weekbladen jaargang 1968 met nrs 23 tem 32
Het cover is in goede staat en de rug is nog compleet en hangt stevig vast aan het boekblok. Het eerste en laatste schutblad hangt stevig vast aan de kaft. Het geheel oogt een heel frisse indruk. De hoekjes van de kaft zijn nog mooi. Kuifje punten zijn aanwezig.
Vrij mooie strips in een goede staat. Alle pagina's zijn aanwezig maar bij die oude albums is hier en daar een scheurtje mogelijk !!! Kijk ook naar de foto's
Bekijk ook al mijn andere aanbiedingen in de Bobbedoes "Advertenties"

Verkoper

ClearLineFan

Nederland € 17,00
België € 8,00
Frankrijk € 20,00
Om de verzendkosten te beperken, probeer zoveel mogelijk aankopen te combineren (Max. 10 kg. Per pakket), of op speciale aanvraag, naar een BPost afhaalpunt in uw buurt. De boeken worden goed ingepakt en verzonden met Track & Trace code.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Kavel gesloten
Resultaat € 38,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling