Doorlopende veiling

Zaden van het Paradijs, - Deel: 1 - Lise heeft vaak angst. - HC - 1e druk - 2000 - met stofkaft. ( Makyo.) - uitgave: Talent.

Quasi nieuwstaat
Aangeboden: - Verschillende mooie losse albums en kavels tijdens mijn persoonlijke veiling en doorlopende aanbiedingen.
Kijk goed naar de foto's want die zijn een onderdeel van de beschrijving. ( een potloodprijsje of prijsstickertje is mogelijk.)
Ik verzend alleen aangetekend en verzekerd met post.nl, tegen de huidige tarieven en gewicht, plus 1,50 .euro verpakking kosten - ik verzend niet met Kiala - ups of andere post bedrijven. ( Kijk uit Kopers uit Belgié, let op de verzendkosten.) - voor Nederland is 10 Euro tot 10. kilo, daar boven is het meer. - Voor Belgié en Frankrijk, is 16,50 Euro tot 2. kilo, daar boven is het meer. denk ook aan de verpakking.

Verkoper
Nederland € 10,00
België € 16,50
Frankrijk € 16,50
Ik verzend alleen aangetekend en verzekerd met post.nl, tegen de huidige tarieven en gewicht, - ik verzend niet met Kiala - ups of andere post bedrijven. ( Kopers uit Belgié, Let op de verzendkosten.) - Voor Nederland is het 10 Euro tot 10. kilo, daar boven is het meer, Voor Belgié en Frankrijk, is het 18 Euro tot 2. kilo, daar boven is het meer. - Denk ook aan de verpakking. m v g Leo
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Dit kavel is nog niet naar de actieve veiling verplaatst.
 
Biedgeschiedenis: