Suske en Wiske - De Wilde Weldoener - Originele tekening Cover - Studio Vandersteen.

Quasi nieuwstaat Formaat (19x18)
Fraaie originele tekening van de cover van het album De Wilde Weldoener. Het formaat van de tekening is 18 x 19 cm. In Oost Indische inkt. Zeldzaam geheel. Komt uit de archieven van Wavery. De tekening is half geïnkt en op de achtergrond is goed te zien dat de compositie in schets geheel anders is als de uiteindelijke cover.

Bijzonder en uniek geheel!

Verzendingen enkel met track en trace als pakket en extra verzekering via PostNL. Potloodprijsje of prijsstickertje kunnen sporadisch voorkomen. Stel uw vragen voor het einde van de veiling. Meerdere aankopen kunnen bijna altijd (tot 20 kilogram) als 1 pakket worden verzonden. Foto's ter aanvulling van de beschrijving.
Verkoper
Nederland € 10,95
België € 9,95
Frankrijk € 14,00
Enkele verkoopafspraken: - graag betaling binnen de 8 dagen dan volgt verzending ook binnen dezelfde termijn. - alle zendingen worden met zorg en zo snel mogelijk behandeld. - meerdere aankopen worden (indien mogelijk) gegroepeerd verzonden - alle zendingen worden verzonden als pakket tegen handtekening, met extra verzekering via PostNl. - afhalen kan te Asse en uitzonderlijk ook te Gent. - eventuele vragen liefst stellen VOOR inde veiling.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 200,00
 
Biedgeschiedenis: