Doorlopende veiling

Luxe Tijl Uilenspiegel - 1991 - 2 verhalen + inkttekening Paul Geerts

Nieuwstaat
Luxe versie met linnen rug en voorzien van een unieke inkttekening door Paul Geerts;

De 2 albums van Willy Vandersteen hier samen in 1 exemplaar

Tijl Uilenspiegel is een Belgische stripreeks van Willy Vandersteen, geïnspireerd op het boek De Legende van Uilenspiegel van Charles De Coster. Er verschenen twee albums.

Het eerste verhaal is gebaseerd op het boek van De Coster, waarin Uilenspiegel neergezet werd als een symbool tegen de Spaanse bezetter. Daarnaast werden er historische feiten in verwerkt en fictieve wezens zoals weerwolven en heksen.

In de zestiende eeuw is Vlaanderen bezet door de Spanjaarden. De geuzen vechten voor de onafhankelijkheid onder leiding van Willem van Oranje. De geus Tijl Uilenspiegel probeert met zijn vrienden Nele en Lamme Goedzak een voorraad goud naar hun leider te brengen.[3]

Het tweede verhaal speelt zich af in 1625 in Nieuw-Amsterdam in Amerika. Tijl, Nele en Lamme Goedzak vergezellen in opdracht van een Antwerpse reder een tekenaar naar Amerika om het leven van de kolonisten en indianen te tekenen. Daar aangekomen sluiten ze zich aan bij de indianen.

In onberispelijke staat.

Af te halen te 2630 Aartselaar maar kan ook verzonden worden.

Bekijk ook mijn andere kavels (strip klassiek mét tekening Paul Geerts) om op verzendingskosten te besparen

Verkoper

Quantino

Quantino
Aartselaar, BE
Nederland € 10,00
België € 6,00
Frankrijk € 20,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 91,00
Uitgelicht huidige veiling