Kuifje 9, "De geheimzinnige ster" - Casterman, HC, 3e druk (1947)

Goede staat
Het betreft een derde druk, met rode rug en blauwe titel binnenin, en vermelding van jaartal 1947 bij de copyright. Werd gedrukt op zogenaamd "houtvrij" papier.

Het aangebdoen exemplaar heeft een complete rug die evenwel licht verbleekt is op de kopse zijde. De frontcover is relatief fris van kleur, maar bovenaan, net onder de auteursnaam, vertoont hij wel een kaal plekje, mogelijk door verwijdering van een prijsstickertje. Ook de backcover is vrij fris, met zeer geringe wrijfsporen en oppervlakkige krasjes. De boekranden zijn grotendeels prima, met geringe wrijfsporen, maar op de hoekjjes ontbreekt toch wat papier. Binnenwerk zit mooi vast, ongeschonden schutbladen, meestal goede bladspiegel, soms wat meer vlekjes in de marge, en uit pp. 17/18 ontbreekt een hoekje. Klein stickertje van een winkel op het achterste schutblad. Het album is onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 8,25
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 32,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling