Suske en Wiske - Het Delta Duel (140 ex) - Luxe Fluwelen hc - Eerste druk - (1984)

Zeer goede staat tot quasi nieuwstaat
Luxe hardcover uitgave van Het Delta Duel, in rood fluweel en met gouden opdruk. Uitgegeven in 1984 door Standaard in een oplage van 140 exemplaren. Betreft een herdenkingsuitgave, uitgegeven ter gelegenheid van de voltooiing van de Deltawerken.

Het album verkeert in een bijna nieuwstaat, met zeer lichte slijtage aan het goud in de tekst op de cover. Rug iets uit het lood, een bekend euvel bij deze uitgave. Dit album komt uit het archief van de drukkerij destijds! Kijk goed naar de foto's want die zijn een onderdeel van de beschrijving.

Dit lot wordt aangetekend verzonden of u kunt dit lot ophalen in onze stripwinkel in 's-Gravendeel.
Onze stripwinkel is gesloten van 24 juli t/m 13 augustus. Woensdag 14 augustus zijn we weer geopend. let op, gewonnen kavels worden pas verzonden vanaf 14 augustus!

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De nota wordt verzonden na het einde van onze complete veiling. Probeer aankopen te combineren om goedkoper uit te zijn met de verzendkosten! Vermeld bij betaling altijd uw notanummer!!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 450,00
Uitgelicht huidige veiling