Doorlopende veiling

S&W – 40. De zingende zwammen 1e druk (1960)

Zeer goede staat
Dit is een 1e druk van dit album uit de Vlaamse 2 kleuren reeks; uitgegeven in 1960 door Standaard Boekhandel A-B-G-L. Het is de Vlaamse tekst (Sidonieke op blz. 1). Op de achterkant is de laatste titel: 40. De zingende zwammen en 41 De wolkeneters (in voorbereiding)
De staat is goed tot zeer goed te noemen. De rug is mooi, maar een klein beetje scheef. In het midden van de rug zit een kleine knik/ breuk. In of op het boek is verder niets geschreven. Op sommige bladzijden – m.n. op de titelpagina – zijn wat ouderdom kringetjes te zien. De kaften zijn mooi strak en goed van kleur. Het nummer is goed leesbaar. Alle bladen zitten stevig vast en hebben nergens scheurtjes. Een verzamelwaardig boek.

Verkoper

Nederland € 4,00
België € 7,50
Ned. aangetekend € 8,45. België mét T&T € 13,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?
Uitgelicht huidige veiling