Kuifje 13, "De zonnetempel" - Hergé - Casterman, sc, 1e druk (1949)

Goede staat
1e druk, o.a. herkenbaar aan de titelpagina met twee Inca-motieven (zie foto).

Gewone goede staat, zonder ernstige schade maar wel met normale, zowat gemiddelde gebruikssporen. Complete rug met plaatselijk wat schaafsporen en lichteoppervlakkige inscheuring onder aan de voorzijde. De frontcover vertoont al bij al geringe wrijfsporen; rechtsbovenaan en tegen de bovenrand treedt verkleuring op door blootstelling aan stof. Backcover met enkele kleine inktvlekjes. De boekranden zijn grotendeels prima, hier en daar een tikje sleet en een beetje bloot karton op de hoekjes. Het binnenwerk zit mooi origineel vast in de band en in de naaidraad. In het rechterbovenhoekje van het voorste schutblad ontbreekt een stukje. De achterste schutbladen zijn ongeschonden. Gompsoren linksbovenaan de titelpagina, waar een adres vermelding werd verwijderd. De bladspiegels zijn meestal ok, soms licht beduimeld. Veelal gave bladranden, af en toe een kleine inscheuring.

Verkoper

Nederland € 8,25
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 81,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling