Kuifje Verzamel Album 81 + 82 van 1966/1967

Goede staat
Verzamel album nr 81 omvat de Kuifje weekbladen jaargang 1966 met nrs. 37 tem 46
Het cover is in uitmuntende staat en de rug is compleet en hangt flink vast aan het boekblok. Het eerste en laatste schutblad hangt stevig vast aan de kaft. Op de cover staat iets geschreven in de letters Kuifje (zie foto). Alles oogt een heel goeie indruk. Heel weinig slijtage aan de hoekjes.
Verzamel album nr 82 omvat de Kuifje weekbladen jaargang 1966 met nrs. 47 tem 1967 nr. 4
Het cover is in uitmuntende staat en de rug is compleet en verstevigd en hangt flink vast aan het boekblok. Het eerste en laatste schutblad hangt stevig vast aan de kaft. Alles oogt een heel goeie indruk. Normale maar weinig slijtage aan de hoekjes. In beide albums zijn de Kuifje punten nog aanwezig.
Vrij mooie strips in een goede staat. Alle pagina's zijn aanwezig maar bij die oude albums is hier en daar een scheurtje mogelijk !!! Kijk ook naar de foto's.
Bekijk ook al mijn andere aanbiedingen in de Bobbedoes "Advertenties"

Verkoper

ClearLineFan

Nederland € 17,00
België € 8,00
Frankrijk € 20,00
Om de verzendkosten te beperken, probeer zoveel mogelijk aankopen te combineren (Max. 10 kg. Per pakket), of op speciale aanvraag, naar een BPost afhaalpunt in uw buurt. De boeken worden goed ingepakt en verzonden met Track & Trace code.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Kavel gesloten
Resultaat € 31,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling