Kuifje 7, "De scepter van Ottokar" - Casterman, HC, 1e druk (1947)

Zeer goede staat
Het betreft een prima bewaard gebleven exemplaar, met eerder lichte uiterlijke gebruikssporen. De rug is compleet en vertoont lichte schaafsporen met beperkt verlies van rode kleur. De frontcover is grotendeels fris van kleur en vertoont zeer beperkte wrijfsporen. Backcover eveneens vrij fris van kleur maar wel enkele schaafplekjes. De kopse randen zijn doorgaans licht geschaafd, met beperkt verlies van oppervlaktepapier. Het binnenwerk is prima: alles zit nog mooi vast in de band en in de naaidraad, en de schutbladen zijn ongeschonden. Plaatselijk zijn vlekjes in de marges zichtbaar. Het album is geheel onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 185,00
Uitgelicht huidige veiling