Georganiseerde veiling

TV album Daily Bread met prenten - Marc Sleen uit 1962

Goede staat
Bijzonder zeldzaam TV album met daarin opgenomen prenten van TV-figuren die in de jaren 60 bekend waren op de Vlaamse televisie. Elke prent is getekend door Marc Sleen. Naast elke prent diende ook een foto van de vedette worden ingekleefd.
Alle prenten zijn aanwezig.

Vermoedelijk werden de prenten ooit verkeerdelijk ingekleefd, opnieuw losgemaakt en op de juiste plaats gezet. De prenten en foto's zijn echter niet beschadigd. Soms zie je een stukje van de achterkant van de prent dat nog is achtergebleven na het losmaken. Elke pagina is gefotografeerd. Het album heeft twee lichte kreukjes in het rechterbovenhoekje cover en achteraan in de linkerbovenhoek. De pagina's vertonen wat bubbling door de destijds gebruikte lijm. Mooi exemplaar !

Verkoper

RedEmperor

Nederland € 10,00
België € 8,00
Frankrijk € 25,00
verzending België (bpost secur), verzending Nederland (aangetekend pakket). Verzending binnen Nederland kan telkens op zaterdag volgend op de betaling.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 212,00
Uitgelicht huidige veiling