Guust Flater - Flater verdient een optater - HC - 1e druk 1979 - verpakt in Jeans zak - opl. 600 ex

Zeer goede staat
Zeer gezocht item van André Franquin over de kantoormedewerker met gebruiksaanwijzing.
Deze uitgave ter ere van de lancering van dit nummer zit verpakt in een jeans zak met Guust label op de zak. De vouwstrook is ingeplakt op het schutblad met de nummering. De begeleidende brief zit er ook bij net als de grote sticker. Het envelopje met gele klevers voor op de parkeermeter is present maar heeft wat krasjes van een balpen en is dicht geplakt.De rode aankondiging met speciale uitgave is helaas verloren gegaan. Het boek is genummerd met nummer 320/600. Het geheel is in zeer goede/quasi nieuwstaat


Een potlood prijs of prijs sticker kan. Kijk naar de foto's deze zijn een belangrijk deel van de beschrijving

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 20,00
Het verzenden vindt plaats via Postnl met een trace code en verzekering tot 100 euro. Klein pakket met stripenveloppe voor brievenbus 6 euro. Ophalen is ook mogelijk, maak een afspraak !!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 145,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling