"Caramel et Romulus" - Sirius - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1946)

Goede staat tot zeer goede staat
Het aangeboden exemplaar heeft een erg mooie rug. De frontcover is licht beduimeld, met o.a. bovenaan rechts een klein vlekje. De backcover vertoont schaafsporen en enkele kleinere vlekjes. Ook de boekranden zijn geschaafd, met vooral ter hoogte van de hoekjes wat bloot karton tot gevolg. Het binnenwerk zit mooi origineel vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. Lichte vergeling van het papier, maar verder frisse bladspiegels en meestal gave randen met af en toe toch een klein scheurtje in de marges. Het album is onbeschreven.

Verkoper

Nederland € 6,00
België € 7,00
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 42,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling