Kuifje Verzamel Album 72 + 73 van 1964/1965

Goede staat
Verzamel album nr 72 omvat de Kuifje weekbladen jaargang 1964 met nrs. 51 tem 1965 nr 8
Het cover is in uitmuntende staat en de rug is compleet en hangt flink vast aan het boekblok. Het eerste en laatste schutblad hangt stevig vast aan de kaft en het geheel oogt een heel goeie indruk. Normale slijtage aan de hoekjes. Kuifje punten zijn aanwezig.
Verzamel album nr 73 omvat de Kuifje weekbladen jaargang 1965 met nrs. 09 tem 18
Het cover is in uitmuntende staat en de rug is wat verstevigd en hangt flink vast aan het boekblok. Het eerste en laatste schutblad hangt stevig vast aan de kaft en het geheel oogt een goeie indruk. Bijna geen slijtage aan de hoekjes. Kuifje punten zijn nog aanwezig...
Vrij mooie strips in een goede staat. Alle pagina's zijn aanwezig maar bij die oude albums is hier en daar een scheurtje mogelijk !!! Kijk ook naar de foto'
Bekijk ook al mijn andere aanbiedingen in de Bobbedoes "Advertenties"

Verkoper

ClearLineFan

Nederland € 17,00
België € 8,00
Frankrijk € 20,00
Om de verzendkosten te beperken, probeer zoveel mogelijk aankopen te combineren (Max. 10 kg. Per pakket), of op speciale aanvraag, naar een BPost afhaalpunt in uw buurt. De boeken worden goed ingepakt en verzonden met Track & Trace code.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Kavel gesloten
Resultaat € 45,50
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling